Bravo Feri! Chiar daca nu sunt o avere, de ce sa arunci bani aiurea daca nu e nevoie?
Azi am incarcat si instalatia de aer conditionat cu refrigerant! 200 de lei. Am mers la "mecanicul" unde incarc de obicei (o data la doi ani e nevoie). Nu era la atelier si nu mi-a raspuns nici la telefon. Ghinionul lui, ce sa fac daca e bolovan? Am mers la un alt service, relativ recent deschis, la nici 100 de m de langa atelier. Nu avusem programare, nu stiam acolo pe nimeni. Am intrat pe poarta pana in fata la atelier. Nu vedeam pe nimeni... Am intrat inauntru, un tip statea "lesinat" pe un scaun... se vedea cat chef de lucru avea!

S-a dovedit ca il stiam din copilarie, e putin mai tanar ca mine. Stia si de masinile mele din trecut - m-a tinut minte. De fapt, cat am fost acolo, erau doar MB la atelier (schimbare radiator clima si schimbare compresor clima). Initial nu a vrut sa ma "serveasca", dupa cum ziceam, se vedea pe el ca avea o lene... Ca cica trebuie sa vina "n" masini... Dar, i-am zis: pai sunt numai eu AICI!!! Si sunt acuma, cat nu e nimeni altcineva... In fine, a zis OK, baga masina pe stand...

Nu a durat mult si m-am ales cu AC functional ca pe maine dau astia 40 de grade...