Despre forum ...

Discutii diverse, fara nici un fel de restrictie in ceea ce priveste subiectele si fara o tema anume.

Moderators: DanW126, Sovieticool, MER_SE280

User avatar
Lucian_Kel
Posts: 57
Joined: 10 Jan 2015, 17:20
Masina: w123 280ce
Romania

Re: Despre forum ...

Post by Lucian_Kel » 20 Dec 2017, 14:25

Așadar, până la urmă m-am gândit totuși să scriu aici o idee ce o am in cap de ceva timp.
Este vorba despre acest forum, care prin forma sa actuală "îngustează" sau mai bine zis, indirect, limitează (mai mult sau mai puțin) posesorii de stele vechi, la w126. Ca sa nu ma fac greșit înțeles, dupa cum spune și titlul, aici este o comunitate in care se discută, in special despre modelul w126. E adevărat că printre pagini se găsește si posibilitatea de a posta si prezenta si alte modele de mercedes, insa sunt trecute la categoria ' altele. ..'.
Ideea ce o am eu, este ca ar fi nevoie de un forum care sa fie dedicat in general, tuturor mercedes-urilor clasice. Mercedes e o mașină de top si cred că un forum dedicat tuturor modelelor clasice ar fi mai discutat si mai accesat decât acesta din forma actuală. In Italia, există forumul ClubMercedes, in care se discută in cea mai mare parte despre modelele uzuale, și mai există un alt forum "stellecadente" ( s-ar traduce "stele căzătoare") în care sunt discutate modelele ce îmbătrânesc, pana la w124, inclusiv.
Ideea e ca și așa sunt puțini iubitori, și mai ales posesori de mercedes-uri clasice, si ca din punctul meu de vedere, ar fi un avantaj pentru o comunitate ca aceasta sa își deschidă orizonturile si sa unească această comunitate sub acelasi acoperiș.
Ar fi minunat sa avem un forum special pentru masinile Mercedes vechi, mai ales ca din ce știu, aproape fiecare dintre voi, cei ce ați reușit să țineți in viață acest forum până acum, mai aveți cel puțin un alt model de mercedes vechi.
E doar o idee personală, si sper ca a fost înțeleasă cum trebuie. Sărbători fericite tuturor.

User avatar
Orvo
Site Admin
Posts: 748
Joined: 17 Sep 2009, 20:31
Masina: W126 300SE
Location: DE
Contact:
Germany

Re: Despre forum ...

Post by Orvo » 11 Mar 2018, 13:55

Salut Lucian,
Idea ta e foarte buna, si anume sa largim forumul pentru toate modelele mai vechi de Mercedes.
Cred ca se poate pune si in aplicare fara prea mare efort, daca si voi considerati ca ar fi o idee buna.
Daca e sa o luam pe acel drum primul lucru ar fi sa caut un nume disponibil pe care sa-l cumpar, suplimentar la domeniul w-126.com.

In orice caz, pastram deschisa ideea si ar trebui sa mai discutam pe tema asta. Mai ales ca vad ca avem cateva proiecte foarte frumoase prezentate, de la W126 pana la W123 si W460.

Va astept la discutie pe marginea subiectului & Toate cele bune !

Post Reply